Faillissementsrecht

Heeft u een advocaat nodig bij faillissementsrecht, juridische hulp, rechtshulp, of ondersteuning bij de rechtbank? Ferrmons advocatenkantoor in Enschede (Twente) is bij uitstek geschikt om u bij te staan als het gaat over faillissementsrecht.

Het doemscenario van velen ondernemers: faillissement. Helaas, zeker in deze tijden een harde waarheid voor velen. Als het tij niet meer te keren is en er faillissement aangevraagd moet worden zijn er tal van zaken waarmee rekening gehouden moet worden. Enkele voorbeelden van onderwerpen op het gebied van faillissementsrecht zijn:

  • Eigen faillissement aanvraag, dit houdt in dat op initiatief van de ondernemer of natuurlijke persoon een faillissement wordt aangevraagd voor de eigen onderneming of privé (persoonlijke) situatie.
  • Faillissement op verzoek van een schuldeiser. Dit dient ingediend te worden door een advocaat bij de rechtbank door middel van een verzoekschrift.
  • Het Openbaar Ministerie kan om redenen van openbaar belang vorderen dat iemand failliet wordt verklaard.
  • De rechtbank kan faillissement uitspreken na intrekking van surseance van betaling.

In welke van de bovenstaande voorbeelden u zich ook bevindt, Ferrmons advocatenkantoor staat u bij gedurende het proces. Vanaf het eerste papierwerk werk tot de rechtbank. De deskundigheid die Ferrmons in huis heeft reflecteert op het werk wat zij leveren en resulteert in positieve reacties van haar klanten.

Heeft u vragen?

Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via dit E-mail adres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer: 053 - 200 555 7.

Advocaat

Faillissementsrecht, professionele en deskundige hulp bij Ferrmons Advocaten in Enschede.

Uitstekende juridische hulp & rechtshulp bij allerlei zaken.