Skip to main content

Interview mr. Demirdag in magazine People's Business Twente over haar privéleven en de advocatuur

1.Wie is Shamiran Demirdag?

Shamiran Demirdag is een jonge ambitieuze advocate met een eigen advocatenkantoor in Hengelo. Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Faillissementsrecht en incasso zijn de rechtsgebieden waarin ze is gespecialiseerd. Ze is gedreven en houdt van diepgaande gesprekken bij een goed glas wijn.

 

2.Wat maakt het werk bij Ferrmons Advocatenkantoor bij zo bijzonder voor haar?

‘Ik wil geen stoffig advocatenkantoor zijn’ aldus Demirdag. ‘Onze aanpak is van deze tijd. Wij werken vernieuwend en werken probleemloos voor diverse opdrachtgevers, zowel regionaal als wereldwijd, van Twente tot Dubai’.

 

3.Wat is haar kracht als ondernemer?

Shamiran is een opvallende verschijning binnen de ondernemerskringen in Twente. Dit komt mede door haar Assyrische roots, waardoor ze een bepaalde flair en passie uitstraalt. Ze komt uit een ondernemersfamilie, hier komt haar intuïtie in het zakendoen uit voort. Voor haar was het slechts een kwestie van tijd om haar eigen bedrijf te starten. En haar strategisch denken komt goed van pas binnen de advocatuur.

 

4.Shamiran komt van origine uit een ondernemersfamilie, maar waarom koos ze specifiek voor het advocaten vak?

Door haar grote behoefte aan intellectuele uitdaging. Ze is erg leergierig en vergaart graag kennis op niveau. En ze houdt van het schrijven van goed geconstrueerde brieven. Het advocaten vak is haar op het lijf geschreven.

 

5.Welke aspecten van het werk geven haar de meeste voldoening?

Ze geniet ervan om brieven en processtukken te schrijven, waarbij alles tot in detail klopt. Wanneer een stuk af is, voelt dat als een kunstwerk waar haar logo boven staat. Dat maakt haar trots en geeft veel voldoening.

 

6.Hoe blijft ze zichzelf inspireren?

Door haar bezoek aan wereldsteden. De kunst, cultuur en energie die iedere stad uniek maakt geeft haar energie. Ook houdt ze van mensen om haar heen en de manier waarop anderen van de kleinste dingen in het leven kunnen genieten en alles waarderen.

 

Bedrijfsnaam: Ferrmons Advocatenkantoor

Eigenaar sinds: 2011

Persoonlijke kwaliteiten: Ondernemend, sociaal ingesteld, mentaal sterk

Levensmotto: : Life is but a dream. At the end you wake up.

Inspiratie van: Wereldsteden bezoeken

Bereikbaar via: www.ferrmons.nl, email, social media (LinkedIn/ Facebook)

 

Bron: People's Business Twente december 2015